Axelhus

Om Axelhus


Axelhus er bygget som pigehjem til Caroline Amalieskolen i 1920. I 1953 blev huset solgt til Odense kommune, som brugte huset til lejrskole. 2010 blev huset solgt til privat ejer, som har gennemrenoveret huset. Der bliver løbende foretaget forbedringer både ude og inde.
Der er naturgasfyr med centralvarme, som leverer masser af varmt vand til de mange brusebade.
Toiletforholdene er rigelige.
Da der er mange trapper i huset, er det desværre ikke handicapvenligt. Huset er røgfrit.
Axelhus, der er helårsisoleret og virkelig godt opvarmet, er på 700 m2 fordelt på 3 etager.
Fra øverste etage har man udsigt til Storebælt.

Huset har 50 sengepladser i 12 værelser. Der er dyner, rullemadrasser og hovedpuder til alle.

I spisestuen kan der sidde 50 personer. Der er to hyggelige opholdsstuer, samt stort orangeri/udestue med direkte adgang fra Axelhus med plads til 60 personer på ca. 67 m2.

I kælderen, ved siden af spisestuen, er der indrettet fuldt professionelt køkken, hvor enhver kok vil glæde sig ved, at tilberede mad til husets gæster. Der er service til alle. Endvidere er der industri opvaskemaskine, fryser og køleskabe.

I dag bruges Axelhus som rammen om mange familiefester, familietræf, bryllupper, almindelig fester, teambuilding, events, forretningsmøder, kurser, skoleferier, ferieskole, feriekoloni, spejderhytte og kæmpe sommerhus for familier og venner. Der kommer lystfiskerforeninger, politi hundeskoler mm.
Se flere billeder under fanen PRISER og nederst på siden.

Følg med på Face Book Axelhus "Axelhus" og på Instagram "Axelhus2021"

Lundeborg ligger kun 2 km fra Axelhus. Her er en dejlig badestrand, en meget hyggelig fiskeri- og lystbådehavn med nogle vidunderlige gamle bindingsværkslagerbygninger, samt den bedste isbod i miles omkreds. Her findes også Danmarks hyggeligste Købmand, som drives af frivillige fra byen.

Støt gerne den lokale købmand i Lundeborg med indkøb til opholdet. Butikken er drevet af frivillige kræfter og er nok Danmarks hyggeligste Købmandsbutik. Udvalget er pænt og priserne konklurrencedygtige.

Læs mere om Lundeborg ved at klikke her.


Stort dejligt køkken
Stort dejligt køkken
Stuen på 1. Salen
Stuen på 1. Salen